Everyday life, Photography

På loppiskafé

To nokså bra bilder Heidrun tok av meg på Kulta sin lille kafé på søndag. Likte fargene, masse nyanser av grønt. Og grønt liker vi!

Kulta hadde loppemarked, jeg fant meg en sykt kul kåpe med inuitmotiv, en fargerik tights som viste seg å være litt for trang over rumpestumpen da jeg kom hjem, et par rosa joggesko jeg hadde helt likens av for noen år siden (og angra på at jeg ga bort) samt en fin svart singlet med noe mønster. Kan legge ut bilder senere, iallfall av kåpa! 🤓

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s