Art

Sail away

IMG_20171003_174018
Ofte når jeg er ute, finner jeg steiner som bare må bli med meg hjem fordi jeg tenker de er perfekte til å male på. De trenger ikke være firkantet, eller være helt glatt, jeg liker at de er litt ru og skjev eller at de har en helt unik form. Og ofte er det lettere å finne ut hva man skal male om steinen har en spesiell form, slik som denne – syns en seilbåt var helt perfekt! Å male på steiner kan også være en fin måte å øve seg på; å bruke hundrevis av kroner på lerret kan jo bli dyrt i lengden 🙂 et lite tips på fredagskvelden 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s