Art, GIF

Motivasjon

63b50870-3374-4a14-9d43-79b7fe53ffb8.20170519_133207.mp4

Har slitt veldig med motivasjonen i det siste når det kommer til maling og andre kreative aktiviteter. Vet ikke helt hva det kommer av, men jeg har lyst å komme tilbake til den kreative flyten jeg hadde for noen måneder siden. Så i dag har jeg satt av hele dagen til å bare høre på musikk og å teste ut forskjellige maleteknikker. Jeg merker hvor mye inspirasjon jeg får av musikk, så det er noe jeg absolutt skal utnytte bedre. Her er et album jeg snubla over på YouTube som jeg likte veldig godt:

Og så klart litt strupesang:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s