Everyday life

17. mai

[click photos to enlarge in slideshow]

I år på nasjonaldagen bestemte jeg meg for å invitere noen godtfolk til såkalt champagnefrokost, fordi det har jeg alltid hatt lyst til å dra på!
Hvordan dra på champagnefrokost uten å forlate huset for mye? Jo, ha det hjemme hos en selv 😀 Pluss at jeg har en utrolig fin kjole fra 60-tallet jeg reparerte som jeg hadde lyst å bruke…heh. God unnskyldning. Det ble mer enn nok mat, og en god del (hjemmelaget) sangria. Også fikk jeg smakt pavlova for første gang, det var helt himmelsk godt og levde absolutt opp til mine forventninger. Det ble til og med litt igjen etter gjestene dro, og leftover kake er jo noe av det beste som fins. Så det ble kake til kvelds. Helt innafor. Nå er jeg ganske utkjørt til tross for en powernap i ettermiddag, så det blir tidlig kveld på meg. Håper alle har hatt en flott 17. maifeiring ❤ Tusen takk for i dag, dere som tok dere tid å komme å feire med meg. Legger meg veldig takknemlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s